Poster-Stellingen

 

Opmerkingen bij de Stellingen voor PG De Hoeksteen

De Stellingen zijn het eind van stap drie uit het traject Waarderende Gemeente. Dit leidt naar een nieuw beleidsplan van onze gemeente. De routekaart hieronder toont hoe dit traject verloopt. 

Er zijn Stellingen gemaakt. Iedereen krijgt in december de gelegenheid op de Stellingen te reageren. Je mag ze aanvullen, afzwakken, versterken of laten weten dat je ermee in stemt of niet. Het leidt tot een duidelijk stip op de horizon. Dat geeft onze gemeente een doel, waarop we alle activiteiten in de komende jaren laten koersen.

De kerkenraad steunt dit proces van harte en helpt daar waar nodig. Zij roept alle leden op te reageren op de stellingen. Hoe meer leden op deze stellingen reageren, des te beter. Nu reeds hebben ruim twintig enthousiaste leden hun bijdrage geleverd.

Het verleden bewijst dat we enorme talenten in huis hebben. Daarmee kunnen wij verder bouwen.

Stellingen

Hoe reageren?

Schrijf je opmerking op een kaartje en stuur dit naar Jaap van Sliedregt of Ben Boon. De website biedt een antwoordpagina aan de rechterkant. Ook daarmee kun je reageren. Indien er vragen zijn of een gesprek gewenst is, dan staan we daar zeker voor open. Bel ons of loop aan!

 

Routekaart1